Å selge bjørnen før skinnet er skutt

En helt vanlig lørdag. Oppvasken er tatt og et nytt stabel oppvask er påbegynt. Gulvene er støvsugd, tørkestativet står pal med klær som var tørre for godt og vel tre uker siden. Jeg har spist meg god, mett og kvalm på muffins og muffinsrøre, magen er full av melk og hjemmelaget lasagne. Idyllen er komplett med inkassoregningen skøvet godt under teppet på kjøkkengulvet.

Jeg leser horoskopet i håp om å finne tegn til hvordan jeg skal løse flytteøkten min. Jeg skal nemleg flytte. Mor Teresa var Jomfru, akkurat som meg. Jeg tror det er sjebnen. På tv-e ner det stepping, og det får meg til å tenke på alle tingene jeg en gang skulle bli eller angrer på at jeg aldri ble. En gang skulle jeg bli stor og berømt skuespiller. Akkurat nå tenker jeg på at jeg bare skulle blitt rik. Vel vel.

Ja, jeg skal flytte, det var det. Flytting er ufattelig kjedelig. Det betyr at jeg må sortere klær i en ekse og oppvask i en annen. Kjedelig. Også skal jeg flytte med fire andre fotballgale jenter med særlig sans for oppvask. Så dette kan blir ganske interessant.

Det er fortsatt liv i utrolige meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits