Arbeidslivet dag 2: Den som gir seg er en dritt!

Den som legger seg ned og spiller død, den som legger seg langflat, den som sover for lenge om morgenen, den som gir seg - er en dritt! Jeg er en dritt. 

Dag 2 er som dere sikkert kjenner til et helvete uten like. Etter å ha krøpet hele gårdagen rundt på knærne i mangel av lang nok støvsuger var savnet etter å være spiderman i dag ganske så stort. I disse dager hvor det blir mer tenking enn vasking har jeg en tanke som tilstadighet kommer opp. Jeg burde virkelig vært en superhelt. I dag skulle jeg særlig ønske at jeg var inspector gadget. Jeg har drasset så mye rundt på gardintrappa at jeg snart tror jeg er en gardintrapp. 

Jeg er min egen herre i disse dager, og fant ut at jeg kunne ta meg en time på sofaen. Nedturen kom når jeg fant ut at en time på sofaen betyr en time lengre før du er ferdig. I dag kom jeg hjem klokken 19, ære være kaffepauser og kjeks i skapet. 

Hverdagen min har blitt ganske lite innholdstrik. Dagens opptur i form av spenning kom vel når jeg med bankende hjerte og svette hender skulle finne ut hva som skjedde om jeg støvsuget inni stikkontakten. Det skjedde ingenting. Ja, også måtte jeg klatre opp på gardintrappa, plassere vaskebøtta på kjøkkenbenken og STÅ oppå ovnen. Adrenalinkick til de grader. 

Dag 3 ligger som en uåpnet julegave og venter på meg. Alle hjerter gleder seg og jubler for at livet er fint. Også er det ekko i kjøleskapet her hjemme på hotellet. I tillegg har jeg fått beskjed om å vaske etter meg når jeg sjekker ut herfra på fredag. Jeg kommer til å sovne stille inn og ta med med vaskekosten i graven. 

Amen. 

 

3 kommentarer

Mathulda

22.06.2011 kl.19:22

Var var det jag sa? Livet är bättre innan man slutar skolan!

rita azar

22.06.2011 kl.19:50

<3

kråkesølvkonsert imårra?

rita azar

22.06.2011 kl.19:51

okei, æ (vi) har egentlig ikkje penga. haha. glømme alltid det der.

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits