Tatt med buksa nede

Som dere sikkert har fått med dere henger livet mitt alltid i en tynn tråd og jeg er til stadigheter ute og kjøre. Jeg hørte en gang en vis mann si at selv om du blit tatt i å gå med buksesmekken åpen så river du jo ikke av deg buksa og løper rundt naken på gata. Det er akkurat det jeg gjør. Har jeg lite penger så bruker jeg bare opp alt - og litt til. 

Nå er det sånn at det heldigvis finnes en løsning til alle problemer i livet, buksesmekker med mer til. En tilflutksplass, en hule til osama bin laden, redd barna aksjon, redningsaksjon for sultkatastrover, ja, du skjønner sikkert tegninga. Her er det lyst og fint, behagelig og varm. Her er maten gratis og disiplinen knallhard. Hybelmette har akkurat sjekket inn på Skaus hotell. 


NO MORE SOVESOFA!

Livet er hard. Her er meg med buksa nede (uten jobb og pengelens)Og det var for så vidt alt jeg gjorde hele forrige uke, så nå fikk dere den oppdateringen også. Pikerommet mitt hjemme er forresten større en hele hybelen min. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits