Ny dag og alt for mange nye muligheter

Når du har ferie er det rett og slett ikke godt å vite hva du skal ta deg til. Etter som det faktisk har blitt sommer her nord er det ikke annet å gjøre enn å heise flagget, sprette en flaske sjampagne, la oppvasken stå (en uke til) og komme seg ut i sola! Jeg akter ikke å la et eneste sekund sol gå fra meg og har derfor bestemt meg for å sove ute i natt. Nå lyver jeg litt igjen kjenner jeg. Er dere forresten klar over hvor ufattelig morsomt det er å stå opp tidlig når du ikke skal noe som helst? Jeg har etter flere års spekulasjoner funnet ut at jeg skal bli trygdesnylter på nav. 

Ja, så brukte jeg opp siste rest av matpenger jeg har på solkrem. Mamma sier det er lurt å smøre seg med solkrem. Okei, for å være ærlig, jeg vet ikke hvor mye penger jeg har. Det er sånn som med oppvasken, står det lenge nok fikser det seg helt sikkert av seg selv. Tja, akkurat dét gjør det ikke. Man får ikke mer moro enn man lager selv, og akkurat nå er det lotteri hver eneste gang jeg skal handle mat. Sulten/ikke sulten, penger/ikke penger. Verden er en morsom plass. Solkrem koster hundre kroner! Jeg sier ikke mer. 

Jeg fikk inn et leserspørsmål om jeg ikke kunne lage en videoblogg som viste hvem jeg er. Jeg er blitt deres slave og svare på alt og gjør alt dere ber meg om. Jeg er blakk, det er min unnskyldning. I dag var jeg i parken med mine to svenske venninner. 

 

I mellomtiden kan dere se på et bilde jeg tok av meg selv i solen i dag. Ja, også har jeg fått sånn facebook likerknapp! Jeg skjønner ikke en dritt, så tror bare du kan følge denne linken her: http://www.facebook.com/pages/Hybelmette/214199418619747

Én kommentar

Mathulda

10.06.2011 kl.13:11

Hahahahahahahahhahahahahahhahahahahaah jag fette dör!!!!

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits