100% ærlig del 1

Da har tiden kommet for at hele livet mitt skal blottlegges på internett. Etter en kort spørsmålsrunde med mine største fan og et møte med min personlige rådgiver har jeg funnet ut at dette er eneste utvei av min økonomiske krise. Siden jeg jobber best fra sengekanten og ikke finner meg jobb (sover hele dagen) er jeg nødt til å få inn penger på et eller annet vis. Med mine 50 blogglesere skal jeg ta harstad by med storm og bli den nye bloggdronningen. Personlige sponsorer bes kontakte med på maa.skau@gmail.com (forøvrig dit leserspørsmål også kan sendes)

Fra nå av vil jeg være hundre prosent ærlig og gi av hele meg til dere, kjære lesere. Jeg svarer på alt, uansett hva. Her er altså meg. 


Kor i nasn?


Hvordan kan jeg også bli en slik toppblogger som deg? 
Vel, hvis du mener at 50 lesere hver dag jeg poster et innlegg er å være toppblogger så tusen takk! Jeg for min del mener ikke dte å være toppblogger handler om å ha mange lesere, men trofaste lesere som elsker det du gjør. Dere elsker det jeg gjør, og det gjør jeg også. Kvalitet foran kvantitet. 

Hvor mye penger er det vanlig å bruke på dopapir i løpet av et år? 
Siden jeg fører knalltøft budsjett på alt jeg kjøper inn, og bare bruker på kronen så mye penger som jeg skal i løpet av en måned og året kan jeg svare deg helt nøyaktig på dette. For hver gang jeg går på do bruker jeg mellom 3 og 10 tørk papir, avhengig av om det er bimmelim eller bommelom. Jeg er på do alt mellom 3-5 ganger i løpet av en dag. På en dorull er det 8 meter, fordelt på tørk på 15 cm. En pakke doruller koster 12,90 på coop. Ut i fra dette kan jeg trekke konklusjonen at jeg bruker ca 324,50 kroner i dopapir i løpet av et år.

Hvor mange ganger bruker du fotballstrømpene før du vasker dem?
1-5 ganger, kommer helt ann på hvilket humør jeg er i og hvilke type strømper det er. Jeg liker noen bedre enn andre. 

Hvor kjøpte du den grønne joggebuksa di?
50/50, kostet 1200 kroner.  

Hvor mange er det normalt å ha sex med når man er 14?
Hvis du heter Mette Skau, ingen.  

Hvilken sko-størrelse bruker du?
38 

Hvem overnattet hos deg sist helg 3.-5-juni 2011? 
Ingen.

Hvem er dine beste venner? 
Jeg blogget om vennene mine i forrige blogginnlegg. Følg med for faen.  

Fortell om når du fikk din første mens? Alder osv. Hilsen nysgjerrig 98.
Dette er jo meget spennende og viktig å vite. Jeg var 12 år og gråt mine vemodige tårer i ren skjær faluhet og magesmerter. Det var starten på verdens undergang. Mamma forsikret meg om at det snart ville gå over. Snart betyr tydlig vis 8 dager i helvete.

Hvor ofte vasker du klær? 
ca 2 ganger i måneden. Snur bare trusa. Okei, jeg lover deg, klesvask er et slit! Her i forrige uke, etter over et år med samme vaskemaskinen fant jeg ut hvordan jeg vasket på kortprogram. Det er i alle fall det jeg tror jeg gjør...

Gjennomsnittlig, hvor mye tid bruker du på do i løpet av en uke?
Viser til spørsmål nr.1 om dopapiret. 

Nevn en kjekk HIL gutt.
Dette er superhemmelig og jeg vil derfor ikke fortelle det til noen. Eirik, broren til Lina på laget mitt er i alle fall den snilleste. 

Hvorfor har du linse bare på det ene øyet?
Fordi det ser skikkelig kult ut, synes ikke du også? 

Lurer DU på noe? Spør og kanskje du får svar. 

Mvh.

Hybelmette


 

5 kommentarer

ritard

08.06.2011 kl.22:46

dopapir-mattestykket!!! <3

på det siste bildet ser det faktisk ut som om begge øyan e blå. va du fri for brune fargelinse da? Så du har egentlig blåe øya? hilsen hufsapijah89

Hybelboer Skau

08.06.2011 kl.22:52

ritard: tar dettan som et spørsmål og besvare det i morgendagens innlegg

l1e

08.06.2011 kl.23:05

hehe likte linse svaret. du har de kuleste øynene, u know

ritard

08.06.2011 kl.23:12

YAY! du er min favoritblåger

12.02.2014 kl.22:05

Hva synes du om lillebroren din, nå som han har blitt så merkelig?

Hybelboer Skau

13.02.2014 kl.13:20

Anonym: Hei, Anonym. Lillebroren min er svært syk, og slike kommentarer sårer veldig. Hadde satt pris på om du tok kontakt med navn neste gang, eller ta kontakt med meg privat og jeg svarer veldig gjerne.

Mette

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits