Penger og pene gutter og sånn

 For det første, jeg sitter og leser avisen på kafé mens jeg bruker opp det jeg har igjen av stipend og tiggepenger. Og WOW, jeg skal definitivt finne meg en hockeymann. Ikke lyv til meg og si at du heller visste at norge hadde et hockyelandslag. Det er bare slikt de driver med i sverige. Nei, jeg kaster meg på bølgen. Ære være hockeygutta: 25 mannfolk i dress. VG-sportens midtsudeoppslag skal bli midtveggsoppslag hjemme på hybelen. Kanskje jeg til og med drister meg til å henge oppslaget opp på kjøleskapet. Sammen med 500-lappene liksom.  

500-lappene er ikke der lengre. Så, jeg har bestemt at jeg er nødt til å skaffe meg en jobb. Hurra... nå må jeg begynne å betale for å leve også. Det er fint ute for tiden, og jeg liker våren så jeg skal ikke komme her og være negativ. Jeg skal se på jobbingen fra den positive siden. Jeg har derfor begynt å planlegge hva jeg skal bruke pengene på. Skal jeg jobbe må jeg jo ogås bruke, og akkurat den delen er ganske morsom.  

Ah... sukk hjerte.

 Når jeg blir rik dere. 

Sånn, nå gjenstår det bare å finne ut hvor jeg i det hele tatt skal søke på jobb. Jeg gjør alt mulig. Har jeg fortalt at min første sommerjobb besto av å male 52 meter stakittgjerde for 50 kroner i timen? Det var gøy. Ellers kan jeg jobbe med barn, være modell eller lage deg en reklamefilm. Altmulig-hybel-mette gjør jobben for deg! 


Send søknad om arbeidskraft merket "Hockeylandslaget" på mail til maa.skau@gmail.com


2 kommentarer

Rita Azar

11.05.2011 kl.16:42

åh, kvit iphone !!!!!! <3<3<3<3 sukk.

Rita Azar

11.05.2011 kl.16:44

be te dobbelve; fin outfit!! <3<3

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits