Vi ære en nasjon vi med

I dag på skolen lærte jeg for en gangs skyld noe nyttig. Var du klar over at Henrik Wergeland ble beskyldt for å være bakfull på en av sine største 17.mai taler noen sinne? Med 17. mai fulgte også 16. og dette beviser bare at de drakk seg drittfull på 16. mai på 1800-tallet også. Jeg synes det er litt beroligende, og et meget godt argument for å få lovt til å drikke seg full. Ja, nå driver jo ikke jeg med sånt, jeg er nemlig toppidrettsutøver, men min kjære venninne har behov, og skal jeg i det hele tatt ha noen venner igjen etter all fotballen må jeg nesten bare henge i her. 

 Jeg var litt redd at hele 16.mai skulle gå rett i vasken. Og 17. for så vidt. Jeg trenger jo penger til minst fire is, og sukkerspinn, og kake og bygdesamlingen med stylter og luftgevær. Jeg tok saken i egne hender etter at kontoen nok en gang viste 101,50 med fjorten dager igjen til neste stipend. I forrige uke kom mor og far på besøk. Det var kjempekoselig, og plutselig hadde jeg og mine småsøsken råd til å gå på kino.

 Min mor er blakk. Jeg er blakk. Jeg mistenker det for å være en sykdom. I går tok jeg saken i egne hender og spilte fotballkamp. Min kjære far er meget fotballinteressert og hoppet ivrig opp og ned på sidelinjen som en 6åring som hadde fått for mye sukker. (Jada pappa, det var faktisk sånn det så ut.)Han ble mer sliten enn meg og betalte meg for scoringene mine. Siden jeg nå har blitt rik har jeg hengt pengene mine opp på kjøleskapet. Jeg liker å være rik. 

 

 

Takk for pengene pappa. De tar seg fint ut. Du burde dessuten komme oftere på fotballkamper. På grunn av heiingen altså.


Hvis du lurer på hva som står på kjøleskapsmagnetene mine kan du alltids komme på besøk og sjekke.

2 kommentarer

markus

05.05.2011 kl.20:48

hei mette hva står det på kjøleskapsmagnetene dine

26.05.2011 kl.21:01

He he, du e ikkje sann!

Humør e du rik på i alle fall. Skal prøve å komme på fleire kampa:-) og da håpa æ at du scora mange mål slik at æ ikke har råd tel ferga på retur.

Klem tel deg kjære Mette.

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits