Alvorlige bekymringsmeldinger til en stakkars hybelboer (til deg Siv)

Min søster sendte meg bekymringsmelding i går. Barnevernet ringte min mor og hørte om jeg ikke fikk mat, om hun sultet meg og hva dette var slags misshandling. Politibilen sto utenfor med handjerna klar. Okei, nå skrøner jeg, jeg er faktisk 20 år gammel. Men det om søsteren min er sant, hun trodde jeg lå på dødsleiet.

Jeg lever i beste velgående. På spar har de 10 karbonader til 29,50, og på Rimi kan jeg kjøpe 2 kg spagtti til 8,90. Spagettien klistrer seg i ganen, men hvis du spiser fort og drikker vann blir du veldig mett. Bakdelen er jo at det kan være litt vondt å gå på do etterpå... Men! Som du må lide for skjønnheten må du også lide for hybeltilærelsen. Den er superbra!

Det kunne definitivt vært værre. Min venn Fredrik, han bor i Stavanger, og der kan du gå på Kiwi. Kiwi er en evighetsbutikk, den har matvarer som aldri tar slutt. Skal jeg tro det jeg hører har han spist fiskepinner og spagetti i en uke i strekk. Resten av pengene har han fornuftig fordelt på to helger med øl. I dag har han skeiet ut og spise pizza. Deilig fantatisk butikkkjøpt pizza. Firstprice, 15 kroner. I stavanger er det ikke noe problem å leve på 200 kroner i to uker. Fredrik, slutt å tro at du er Jesus, du bor bare i stavanger. 

Jeg skal sette himmel og jord i bevegelse for å få kiwi til harstad. Student(fattig/hybelboer)bevegelsen for Kiwi i Harstad skal den hete. Appropo, jeg hører rykter om en hybelkokebok som vinner priser som det griner etter. Hvis noen bare låner meg den boka skal jeg personlig teste ut ALLE oppskriftene og være kritiker opp og ned og alle veier med bilder og hele greia her på bloggen. Det vet jeg at dere vil lese! Her kan du forøvrig lese saken. Jeg har ikke lest den, jeg er så missunnelig på at det har tatt ideen jeg skulle utvikle snart, bare om en liten 

Når min søster er bekymret er det grunn til å skive et innlegg. Min søster er viktig politiker, intet mindre enn politisk rådgiver til kulturministeren. Siv (min søster), vær så snill, bruk bloggen min som matpauseunderholdning på de viktige møtene dine og gi henne et riktig perspektiv på ekte nord-norsk hybelkultur. Hils Anniken Huitfeldt og spør om hun har sett denne videoen: 

 

 

Pengebokinnhold 6 april:

- tre tusen gamle kvitteringer
- et tomt busskort
-bankkort med 56,85 kr
- bankkort med -12,50
- 304, 50

Fryserstatus:
- To karbonader
- to frossne pizzastykker (hjemmelaget fra de bedre dager)
- en pk frossen seifilet
- 3 kg frossne grønnsaker (tatt med hjemmefra april 2010 når jeg flyttet hjemmefra)

Kjøpeskapstatus:
- en pakke egg
- en boks makrell i tomat

Ellers av matvarer
- 2,5 dl havregryn

Dager til stipend: 10

Hilsen Mette på kafé med en kopp kaffe latte til 38 kroner betalt med enkroninger.

Én kommentar

Rita Azar

06.04.2011 kl.14:07

like statusoppdateringen dine på de forskjellige arenaene.

forresten; har æ nevnt tidligere at du burde sjekke denna sida: http://hverdagskupp.no/ ?

ikkje dø, ilu. <3

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits