En real hybelsmell

Jeg har store sorger her i livet, og det er ikke lite i verden som kan ta knekken på en stakkar. Det er en ting å gå tom for dopapir, eller våkne søndags morgen med fire klagemeldinger på husbråk, og gulv som er så klissete at du setter deg fast i det du trør ut av sengen. Det kan for så vidt kalles å gå på en smell.

Nå har det seg sånn at livet mitt peker i gal retning. Det kan godt hende at det er dårlig karma, her om dagen hoppet jeg tre ganger på et kumlokk mens jeg ropte "fuck you karma" og hyttet med neven mot sør. Sør fordi jeg ikke vet hvor karma befinner seg. Mot mekka ble for teit, og i himmelen er bare Gud. 

Det kan være at min dårlige karma skylles mangel av ansvarsfølelse og omsorg. Jeg har brukt så mye tid på å tenke på hva jeg vil i livet at Vidar lever et sørgelig liv. Jeg tror ikke jeg skal satse på å få barn eller noe i den duren.Vatts øpp? Prøvde å klemme litt på han.Jeg vet fortsatt ikke hva jeg skal bli. Gartner kanskje. Hø hø. 

Okei, nå må jeg slutte å vasse rundt i grøten (forøvrig havregrynsgrøt tre ganger om dagen som følger av mine handlinger, ganske ironisk). Jeg har virkelig gått på en skikkelig hybelsmell. Jeg er blakk. Skikkelig drittblakk. 10 dager, 56 kroner, en pose tomflasker og litt småpenger i pengeboka. Innser at jeg like gjerne kunne meldt med på robinsonekspedisjonen.

Jeg skjønner ikke hvordan jeg klare det. Eller jo, forstår jo konseptet med at hvis du bruker penger så kommer de ikke tilbake. Dette er sørgelig. Jeg som feiret 1 år som hybelboer for noen dager siden. Tenk det, et år siden jeg fikk tv, sov på en madrass på gulvet og skulle bli voksen og ansvarlig. Jeg husker godt at jeg gledet meg. Jeg skulle ha venner på besøk, rydde hver dag og endelig skulle klærne jeg trengte bli rene, og ikke glemt i vaskemaskinen av min mor. 

Jeg er en alt for optimistisk sjel. Senest på lørdag dro jeg på bortekamp men dobbelt så tung bag fordi alle klærne mine var våte. Vennene mine kommer i alle fall på besøk når det er paradise på tv (pluss at de er svenske...), og jeg tar i alle fall oppvasken en gang i uka (måneden). 

Vennene mineVidar i et tidligere livIkke nok med alt dette, på søndag dro jeg hjem til kjære mor for litt kos (kjøleskapet). Hva skjer så? Jo, det skal jeg si det, jeg blir kastet av hjemme med beskjed om å lage middag. Hvilken frekkhet. Som straff skal jeg avsløre hvor hun var. Hos kjæresten sin, tenk. Så det så mamma. 

Snart er det helg. 

3 kommentarer

banan

06.04.2011 kl.14:29

kordan retning befinn mekka sæ i? :) bære sjekka din allmenviten

Hybelboer Skau

06.04.2011 kl.17:19

banan: hakkje snøring, derfor æ vende mæ mot sør

Thomas

12.05.2011 kl.10:15

fin skjorte! :))))))))))))

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits