God jul

I dag har jeg spist (badet i) taco til middag. Jeg er naturtalent og griser ingenting når jeg spiser taco.

Tacoen var dessuten sterk. Nei, jeg er ingen fashion-blogger, har på meg akkurat det jeg har lyst til.
Men vet dere hva jeg også har gjort i dag? Jo, jeg har ryddet hybelen min slik at det ble hæslig ryddig. Det ble faktisk så ryddig at jeg vurderte å finne fram noen av de gamle brødskalkene jeg har liggende i skuffen, knuse dem mellom rumpeballene og gni dem utover kjøkkengulvet. 

Underveis i støvsugingen (ja, jeg har støvsuger) merket jeg at støvsugeren ikke var på en formtopp. Jeg tok meg en liten samtale med Mr.Støvsuger, og fant ut han holdt på å kveles av intet annet enn en tyggispakke, en fyrstikk, to cashewnøtter og enorme doser blonde fine hårstrå surret rundt et par hybelkaniner. Ikke jeg som røyter sånn i alle fall.

Tja, også begynner det å bli vår ute. Det er faktisk så mye snø ute at jeg har problemer med å finne veien hjem. Ikke går det ant å se ut gjennom vinduene heller, så jeg har begynt å se på tv. Livet mitt består stort sett av å vente på at paradise hotell skal begynne på tv-en. Kall det gjerne tragisk, det er nemlig akkurat det det er.

Sukk hjerte. Til i morgen har jeg intet mindre enn fire tusen historieoppgaver som skal være ferdig. Jeg krysser fingrene for at det er en aprilspøk. 

 

Én kommentar

Fredrik Fjellvang

31.03.2011 kl.20:28

Kjempebra innlegg. Liker måten du bruker ironien på. hvis det nå er ironi? he he

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits