Mitt liv som idrettsutøver

 

Min mor har et stort hus. En stort hus med alt for mange soverom, varmepumpe, oppvaskmaskin og tørketrommel. Også har hun et kjøleskap. Og det kjøleskapet dere, det er en evighetsmaskin. Det er jesus 5 fisker og ørten brød. Det kjøleskapet, det blir aldri tomt!

Jeg lever herrens glade dager hjemme hos min mor. Gode, snille, varme mor. Moren min er best i verden. Moren min er så bra at jeg sendte henne ut av huset et par timer etter at jeg selv kom.

Jeg har vært i en bloggdal, uvisst hvorfor. Det er i alle fall et par måneder siden sist. jeg ble liksom ikke millionær på dette og da orket jeg ikke. Jeg er kronisk blakk. Jeg bruker alle pengene mine på mat, er konstant sulten og trener hele tiden. Jeg er jo toppidrettsutøver. Jeg panter tomflasker og leter etter mynt overalt.

Ja, det eneste jeg tenker på er mat. Og penger. Min søster på 10 år sa til meg her om dagen at jeg skulle finne meg en kjæreste med penger, fordi da kunne jeg få meg iphone, ipod touch, han kunne kjøre meg på trening og kjøpe mat til meg. Når jeg forsøkte å forklare henne at det ikke bare var å plukke seg en kjæreste så hun bare på meg med et halvt øye og kastet på håret.

Søsteren min tror altså at en kjæreste kan kjøpes på rema tusen. Broren min trodde når han var liten at han var kjøpt på rema. Jeg tror mamma har glemt å fortelle de stakkars små noe vesentlig.

Det er rart hvordan vi mennesker hele tiden gjør alt det vi ikke skal gjøre. Finnes det egentlig en fin forklaring på hvorfor jeg sitter her og skriver om det meningsløse livet mitt, når jeg heller skulle analysert en bok om liv og død, lage et framlegg og framføre det for klassen i neste uke. Slik dritt, meningen med livet og sånn, er også kalt... s-æ-r-e-m-n-e-t. Grøss. Noen sier at de har lyst til å kverke Ivar Aasen med nynorsken sin, jeg sier drep den som fant opp særemnet. Det er ikke det at selve greia egentlig er så veldig ille, det er bare så... vanvittig mye morsommer å spise, se på klokken og sove.

 

 

 

Sånn her har jeg sittet siden i går.

 

Sånn er det altså å være toppidrettsutøver. Det er nemlig det de sier at jeg er. Jeg brukte mye krefter på å drøfte akkurat det når jeg spiste pannekaker til frokost klokken 14 i dag. Jeg har forresten fått sittesår i rumpa. Det er tungt med vinterferie.

 

Jeg lover, jeg er toppidrettsutøver, spiller fotball på høyt nivå og sånn. Jeg selger mine brukte fotballsko til høystbydende, trenger penger til mat i neste uke, skal trøstespise at vinterferien er over.

 

Jeg gruer meg til sommeren, da blir jeg voksen å må få meg jobb. Livet et grusomt.Illustrasjonsfoto: Heia Medkila

 

4 kommentarer

kåre kålrabi

10.03.2011 kl.15:14

lol

Mathilda

10.03.2011 kl.15:20

Jag elskar bloggen! Du e kjempeflink till o skriva :)

Hanne

10.03.2011 kl.16:38

Har venta lenge på nytt innlegg fra deg -kaabooom!!! Slår til og like artig denna gangen :)

Har foressten Giwe Away på min blogg, så da vet du hva du har å gjøre..fiiiine premier for en fattig student

hegar85

15.03.2011 kl.16:21

endelig kom du med nytt innlegg! herlig

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits