Starten på et strålende 2011

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}

Da jeg våknet i morgest klokken 13 følte jeg meg som et ekstremt dårlig menneske. Jeg brøytet meg vei til badet for å finne ut at jeg måtte gå i strømpebukse, alle sokkene mine lå til vask og var snudd allerede tre ganger. Det er greit med trusa, men sokkene er overhodet ikke noe morsomme å snu, særlig når du har ørken på kjøkkengulvet i bare gamle brødsmuler.

 

Neida, ikke kom her og kall meg skitten. Jeg har nemlig en plan. Nytt år, nye muligheter. Hver år ender millioner av mennesker opp med å tyne seg gjennom en januar måned trykt full av nyttårsforsetter fra ende til annen. Deretter kommer februar og 9/10 har falt av lasset. Hva i all verden er vitsen sier nå jeg? Jeg velger i år og kickstarte det nye året ved å starte på bunn. På bunn går det bare oppover. Elendig form, overhodet ikke teng til motivasjon når det gjelder skole, støvsuging, oppvask eller trening må bare dette bli bra. Nå går det bare oppover.

 

Når sant skal sies varer ærligheten lengst, og jeg sier det rett ut: Jeg valgte å starte nyåret med å få kjærlighetssorg. Lengre ned enn det går det vel strengt tatt ikke ant å komme. I tilegg til dette tror dere ikke poteplanten min Vidar har valgt å henge livet sitt i en tynn tråd? Dritt - Vidar, dårlig potteplante. Ikke nok med dette, livet er grusomt og brutalt: Jeg er fri for penger. T O M T ! Empty box. Pling i bollen. Ekko. Hvor de ble av har jeg ikke anelse, følte meg så rik her en stund at jeg begynte å tørke meg i rompa med femtilapper siden jeg ikke orket å gå på butikken.

 En fin illustrasjon på livet mitt i nåværende øyeblikk. Enten går det til helvete, eller så går det oppover.

 

Så, mens jeg sto der i strømpebuksa og tenkte over livet kom jeg på noe en venn av meg sa til meg her en natt. Humor er løsningen på alt. Ja, så tok jeg på meg treningsklærne og lo til meg selv i speilet. Jeg kan love deg, jeg så absolutt helt latterlig og malplassert ut. I tilegg har jeg streiket, på grunn av kjærlighetssorgen, selvfølgelig (godt å ha noe å kaste problemene over på)- og ikke greid håret gjennom tre hårvasker. For å si det veldig bokstavelig talt, så floker det seg til her.

 

Nei, det er det jeg sier, livet er rett og slett grusomt. Alt ordner seg med en latter. Så jeg løp ute, og lot bilistene hånflire av meg.Jeg ønsket de lykke til videre i livet, glad for at noens liv ble berget av litt latter i alle fall.  Dette etter å ha ligget på sofaen, drukket fjorten kopper kakao, motivert meg selv opp og ned i mente. Til slutt tenkte jeg på de stakkars barna i afrika som aldri har krefter til å løpe.

 

Jeg fikk meg en latter når jeg hadde dusjet og fant ut at det ikke var flere handduker igjen. Jeg gjorde sånn som jeg brukte når jeg var på skogstur når jeg var mindre: ristet meg vel.

 

Og nå starter misson leve i 10 dager på 700 kroner. Ingen problem det, på rimi har de ett kilo spagetti til 8,90. En ting jeg bekymrer meg større for er hva jeg skal gjøre når jeg går tom for strømpebukser, og truser ikke minst. Også er jeg jo som sagt fri for handduker.

Nok et medlidenhetsinnlegg. Bær over med meg, jeg kommer sterkere tilbake. Vis litt forståelse, slutt å mas, og kjøp meg en kopp kaffe. Jeg er blakk og trenger det mer enn noen gang.

Én kommentar

Sigrid

05.01.2011 kl.20:37

Haha, Skau, e det no nåen hær i verdn som tar det me humor, så e det nu faen mæ du! :D

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits