Mitt liv som krakk

Jeg sitter i sofaen med alle klærne på. Skjerfet har jeg etter mye om og men tatt av meg, og jakken har jeg åpnet litt. Tidligere i dag sa mamma "kommer om ti minutter". Det er nå fire timer siden. FIRE timer dere. Jeg har til oig med vasket opp. Barnearbeid for svarte. Også må jeg garantert hjem for å lage middag, til meg selv, fordi mamma garantert allerede har spist middag. Så mye for å dra hjem på juleferie.

Det der et litt morsomt da, for første gang skal jeg altså hjem til jul. Siden jeg ikke bor hjemme lengre. Jeg vurderte en stund å være på hybelen alene slik at jeg slapp å pynte juletre og andre gyselige greier, men etter å ha gjort litt rresearch fant jeg ut at det har allerede min kjære lillesøster gjort, altså kan jeg dra hjem i år. I tilegg kom jeg jo på at vi har oppvaskmaskin hjemme, noe som er ganske kult. Så lenge jeg slipper å bruke den. Jeg kommer for svarte ikke hjem for å vaske kopper der også! Jeg har gjort unna min aller første julevask, og da synes jeg jammen meg at et stakkars menneske skal få litt fred i sjela.

Jeg er faktisk ikke en krakk, tror det eller ei. Selv om jeg ikke enda har lært meg å betale mine egne regninger betyr ikke det at jeg ikke har sjel, at jeg ikke har følelser! Jeg kunne godt ha klart meg her hjemme på hybelen i jula, jeg har jo facebook. Og på facebook kan man finne ut alt. Akkurat nå driver jeg og finner ut hvem min beste venn i 2011 kommer til å være. Facebook er synsk, jeg er sikker på at alt som står der er rett. Når jeg tenker meg om skal jeg slutte å bruke wikipedia, det er jo bare tull, brukerstyrt og greier. I går så jeg på tv noe på tv2 hvor folk veddet bort senga si for å få en ny seng hvis de svarte riktig på spørsmålene. Herregud, tenk om jeg hadde spilt bort sofaen min, da hadde jo faktisk senga mi gått med også. Jeg hadde ikke hatt noe å ligge på etter sittet på. Da måtte jeg faktisk ha sovet på badgulvet, ikke at det er det verste i verden, der er det faktisk varmt. Jeg holder nemlig på å fryse ihjel på hybelen. Lurer på hvor det står i husleiekontrakten at det skal komme frisk bris inn gjennom vinduskarmen.

En ting, når vi snakker om sovesofa. Sovesofa er sjarm, til tusen. Jeg har bodd på hybelen i 8 måneder, noe som gjør det til ca 240 dager hvor jeg har sovet her. Hvis du trekker fra de tre dagene jeg sov hjemme er vi nede på 237 dager. ca 10 av disse dagene sov jeg på sofaen. 50 av disse dagene ble ikke senga slått sammen, altså var det ikke sofa i løpet av et helt døgn. Da er vi vel sånn ca nede på 177. 177 ganger har jeg laget seng av sofaen og det har blitt sovesofa. 177 ganger har jeg skøvet unna bordet, dratt ut senga, tatt ut madrassen, funnet fram dyna og laget seng. Kom ikke her og si at jeg ikke fortjener juleferie!

Hvis jeg nå må hjem for å vaske gulv kan like gjerne jula reise sin egen sjø. Jeg har vasket kopper to ganger denne uken, slått inn og ut senga sju ganger, laget middag... en gang og spist frokost tre ganger. Livet er hardt dere, jeg tuller absolutt ikke!

Nei, nå må det jammen meg bli jul i stua. Gavene er ikke sendt av gårde enda, jeg har med nød og neppe skaffet gaver til mine kjære søte søsken og min mor. Det er da virkelig noe. Pepperkakehus ble det ikke noe av i år heller. Jeg har hatt det travelt i år, jeg er blitt voksen. Nå dere, snart kommer et år som heter 2011, og da, da blir det virkelig andre boller

Jeg tror jeg skal bli popstjerne forresten, i 2011. Særlig siden jeg er så flink til å spille gitar, hvem ville trodd!

 

5 kommentarer

Juliet A Broderstad

23.12.2010 kl.20:56

kor fette søt du ee!!

Hybelboer Skau

24.12.2010 kl.01:55

Juliet A Broderstad: nu trur æ du tar litt hardt i her

Iver

25.12.2010 kl.02:15

Hallo skævv, du kan jo søng

hemmeligbeundrer(not)

25.12.2010 kl.02:40

altså, du har ikkje slått ut senga 7 gang, æ gjor det nemlig en gang :)

gooooooooo jul :D

Hybelboer Skau

25.12.2010 kl.16:30

Iver: hahahahaha

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits