Det er veldig, veldig, veldig, veldig synd i meg

Helt ærlig. Sannheten. Det hvite i øyet, blod på tann, ti kviver i hjertet , kors og rundinger på halsen: Jeg tror ikke jeg kommer til å bli voksen før jeg lærer meg å ta oppvasken minst en gang hver fjortende dag. Jeg skjønner meg overhodet ikke på dette med rutiner. Enkelte øyeblikk lurer jeg på om jeg i det hele tatt er klar for å ha et slikt ansvar som en hel hybel.

I dag startet jeg dagen meg å forsove meg. Ikke særlig voksen og ansvarlig med andre ord. Deretter spiste jeg frokost mens jeg leste i den nye vaskeboka mi på desperat jakt etter motivasjon. Til slutt gikk jeg et oar runder rundt på kjøkkengulvet  og samle motivasjon mens jeg lot det knase i gamle brødsmuler, noe som førte til at jeg måtte skifte sokker for ikke å få smuler i skoene - noe som igjen førte til at jeg mistet bussen. Det er det jeg bestandig sier, alt har sin naturlige forklaring.

På skolen snakket vi om særemnet. Jeg sovnet.

Når jeg kom hjem spiste jeg fem egg og to brødskiver - av et brød jeg har baket selv, tenk!

Så dro jeg på trening.

Jeg ryddet ikke. Nå er jeg trøtt og skal drikke te. Livet er vanskelig. Skjønner du hva jeg mener? Jeg er ikke klar for dette. Snart har jeg ikke rene klær igjen heller, og jeg skjønner overhodet ikke hvorfor det ikke skjer noe på den fronten?! Alt hadde vært så mye enklere om klærne hadde ben å gå på.
Du tenker kanskje at det er litt sent å angre seg på hybellivet nå som jeg har bodd her i et halvt år og vel så det. Åtte måneder har det gått! Tiden flyr!

Jeg gir meg over. Jeg er ikke voksen enda. Takk og lov for at jeg har invitert meg selv bort på gratis middag i morgen, jeg trenger det sårt.

Stakkars meg.

Improvisert hybelmiddag i forrige uke.

Stakkars, stakkars meg...

2 kommentarer

Markus

16.12.2010 kl.22:22

Livet som student og hybelboer virker litt mer lukseriøst enn livet som skoleelev og hybelboer på videregående. :>

Rita Azar

16.12.2010 kl.23:21

Markus: det virker kanskje sånn, men det er langt fra slik - det kan jeg love deg! Kjenner meg mer og mer igjen i Mette sine ord her.

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits