Jeg er et dårlig menneske

Jeg er et generelt dårlig menneske. Jeg spiser sjokolade både på fredag, lørdag og søndag. Og det i tillegg til at jeg gjerne kan spise litt sjokolade midt i uka. Sånn bare fordi jeg fortjener det. Jeg er ikke spesielt glad i å trene, og det til tross for at jeg spiller på Medkila, som til neste år skal spille i toppserien (for dere som ikke er så kjent med damefotball, evt ikke vet at det eksisterer, så er dette øverste divisjon for kvinner i Norge). Jeg liker fotball, men er ikke særlig glad i å bli sliten. Jeg løper helst minst mulig.

Jeg pusser ikke tennene mine hver kveld. Det er lett å glemme. Jeg vakser kopper kun når jeg (når alle kniver er brukt 3 gang og det ikke er flere rene glass i skapet). Jeg støvsuger en gang i måneden, og jeg henger ikke nødvendigvis opp klærne rett etter at de har kommet ut av vaskemaskinen. Jeg forsover meg 4 ganger i uken og er mer hjemme fra skolen enn jeg er på skolen.

Jeg står fram, jeg fortellere dere nå: Jeg er ikke så perfekt som dere tror jeg er. Til tross for at jeg har vakre tenner, krøller i håret og alle gutter ligger langflat etter meg. Jeg er et generelt dårlig menneske. Jeg er faktisk et så dårlig menneske at jeg sovner av på tentamen allerede før jeg har lest gjennom alle oppgavene.

Av erfaring kan jeg fortelle dere at regninger ikke forsvinner selv om du legger de under matta og lar de bli liggende der. Hullene i tennene forsvinner ikke av seg selv. Det må faktisk et monster av en tannlege, med gravemaskin og borr i fire forskjellige størrelser til for at de skal forsvinne. Og når de får dem til å forsvinne tror du jammen meg ikke at du må inn for å skifte fylling etter et par år.

Livet er håpløst, og jeg tror ikke på noe vis at jeg kommer til å komme til himmelen. Når jeg er et dårlig menneske trenger jeg å utnytte tiden som er igjen av livet. Jeg er i en midt-tenåring(20årings)-livskrise. Jeg tror fortsatt at jeg er tenåring. Jeg er ikke det! Jeg kommer ikke til å være evig ung. Jeg kan dø i morgen. Ja, jeg kan faktisk dø i morgen Og det kan du også.

Jeg er desperat. Jeg trenger å gjøre noe morsomt. Jeg lover at jeg skal begynne å ta oppvasken. Jeg er et dårlig menenske, men jeg har gode intensjoner.

Nåvel. Nå vet jeg ikke helt hva dette var for noe. Et håpløst forsøk på å samle meg selv. Selv om jeg dør i morgen tror jeg mamma trenger den freden i seg at jeg i alle fall prøvde å fullføre videregående. Jeg skal faktisk ikke skylde på noen andre enn meg selv.

I dag skal jeg bli et bedre menneske. Jeg har blogget for dere, kjære fantastiske vidunderlige lesere. Jeg skal kjøpe en julegave, så har jeg i alle fall kjøpt en. Jeg skal vaske i alle fall en kopp, gjøre en skoleoppgave og gå et par meter.

Skulle jeg dø i morgen kommer jeg i alle fall ikke til helvete.Jeg gjorde et ærig forsøk, okei?

3 kommentarer

Christine Espeland

08.12.2010 kl.15:00

Du e flink Mette !! :D

Silje

08.12.2010 kl.15:39

Bestemette :D

badchick

08.12.2010 kl.18:06

æ spis og sjokolade midt i uka og når æ spelle fotball tar æ aldri et ekstra løp xDxD

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits