Kom mai du skjønne milde, og gi meg for all del noe fint til jul

Nå skal jeg komme med et par hardtslående fakta: Det er snart jul. Og jeg er ikke av disse menneskene som handler inn julegavene i august, bruker november på å vaske ned huset og desember på å pynte juletreet. Jeg er ikke anti jul, det er ikke det, jeg er bare ikke så veldig... tja, god på å planlegge tiden? Det er 2.desember. Noe jeg ikke skjønte før jeg sjekket kalenderen - jeg har nemlig ikke råd til å kjøpe meg julekalender. I dag holdt jeg pusten mens jeg pantet flasker, krysset fingre og ben - og trur du jaggu meg ikke jeg fikk råd til en kopp kaffe!

Jeg lurer i det hele tatt på om jeg får gitt bort noen julegaver i år, jeg kommer jo ikkje til å få med meg når det egentlig er jul på grunn av denne mangelen på adventskalender. Noe jeg derimot ønsker er jo å gaver. Neida, må du ikke få inntrykket av at jeg er en bortskjemt dritt. Jeg har massevis av søsken og er vant til å dele. Jeg synes bare at i år, ja da skal det virkerlig være min tur. Jeg har en lang ønskeliste, det er mye å velge mellom. Det er ingen unnskyldning, det er lett å finne julegave til meg. Gi meg et par tommflasker og du skal få se definisjonen på lykkelig!

Det er ikke noe å stikke under en stol, jeg skriver et blogginnlegg akkurat nå fordi jeg vil ha. Sånn er det i livet mitt. Jeg liker å høre det, at jeg er flink. Jeg elsker å få gode karakterer, jeg liker kommentarer på bloggen, og tror at jeg er kjendis når lesertallet tipper over hundre. Små barn, store gleder. Det er ikke noe vits å legge skjul på at jeg er serdeles lett å overtale. Bare gi meg et par komplimenter og jeg er der du vil ha meg.

Moralen i historien er: Bare gi meg det jeg vil ha.

I år vil jeg ha (ønsker jeg meg) dette:
- Den Harry Potter boka jeg så på libris i dag mens jeg letet etter julegaver. Den er om hvordan filmene er laget, stor sak med masse fine bilder og jeg fikk vondt i magen når jeg leste den. Sånn positivt vondt i magen. Den MÅ jeg ha.
- Melkesteamer, slik at jeg kan lage min egen kaffe latte selv om det ikke blir det samme.
- Bøker. Jeg er en lesehest, ferdig med det. Unni Lindells siste bok, nå husker jeg ikke akkurat hva den heter. Men den nyeste i krimserien.
- Sjokolade.
- Oreokjeks
- Oreokake
- Middag hjemme hos deg.
- Julekort. Det er faktisk det beste i verden.
- Ny BH. For dere som trodde jeg brukte 80A, kanskje dere skulle velge et annet gavealternativ. Just sayin'
- Matte til stuegulvet
- Gardiner
- Persienner, slike hvite i tre, de er fine og svært dyre.
- iPhone: gaven for den som lever for å gjøre meg lykkelig
- Øredobber
- Votter og hansker
- Joggesko, mine er nemlig hull i. Dessuten synes jeg det er på sin plass med skikkelige jobbesko når jeg skal spille i toppserien.
- Kamerastativ
- Tape til videokameraet
- Skriver med et tonn fotopapir
- Filmer, dvder, actionkomedier, romantiske actionfilmer, romantiske komedier, geek-filmer (jada, jeg har sett både star-trek, fantastic four, transformers, spiderman 1,2 og 3, bataman osv...), drama, komedier, ALT!
- How I Met Your Mother, Friends, One Tree Hill dvdbokser
- Sertifikatet 
- Masse penger
- Flakslodd
- Nytt design på bloggen
- 1000 lesere
- Ei flaske vin eller fire
- Oppvaskmaskin hadde ikke vært så dumt
- Kubelys
- Julepynt, men det blir kanskje litt dumt når jula er over
- KJØLESKAPSMAGNETER!!! Pliiiis, kan jeg ikke få kjøleskapsmagneter snart!
- Bilder, gjerne utskrevne på fotopapir slik at jeg kan ha de på bildeveggen min!
- Header til bloggen (Elise, plis!)
- Populæritet
- Kjendisstatus
- Fotball! Min ble stjålet, stakkars meg. Buhu.

Jeg ønsker meg ikke ny lillesøster. Min er best i verden (Emma, når skal du komme og vaske opp for meg igjen?)Jeg kunne også godt tenke meg flere slike I <3 ME plakater.

7 kommentarer

02.12.2010 kl.21:07

ÅÅ du e bare rå... syns egentlig at æ sku spandere kaffe snart ja.. åsså nesten sånn at æ kjenne at æ syns litt synd på dæ som ikke har adventskalender...

02.12.2010 kl.21:31

Fast leser? Her har du meg! Kjempebra blogg Mette, du skriver som en Gud i mine øyne!

Mitt ønske er at jeg kunne vært like flink som deg å blogge! Å ja, bare tro det er noe jeg slenger rundt meg i hytt og pine i håp om at noen der ute blir glad og føler seg elsket(?). Nei, du er helt SUPER! Fortsett med det slik at jeg har godt lesestoff fremover (jeg, i motsetning til deg, HATER å lese bøker!) :D

Hybelboer Skau

02.12.2010 kl.21:57

Anonym: ÅÅÅ! Så morsomt, you made my day! gliser fra øre til øre! Men er du av mine bekjente?

Hybelboer Skau

02.12.2010 kl.21:59

Anonym: TAKK! Æ blir så glad! :D Æ føle jo litt at du e noen æ kjenne men du står bare som anonym?

Sofsen

03.12.2010 kl.03:31

Ntåh. Likte den siste linja. Så søtt og fint!

martegris

03.12.2010 kl.09:13

Lykke til med gavene Mette - du får satse på at du får alt du ønske deg, så om sulten blir for stor på nyåret så kan du selge en og en ting ettersom det passer ;D

03.12.2010 kl.18:24

HEI HEI:)

Rart O.o Trodde navnet mitt kom opp når jeg kommeterte med min blogg-adresse!

Kristine er mitt navn;) Om du vil lese litt mer om meg ta gjerne turen innom www.krisstineolsen.blogspot.com :D:D:D:D:D

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits