Når nettene blir lange og kulda setter inn fordi du ikke har råd til å betale strømregninga

Jaokei, jeg blogger for lite. Alt for lite. Jeg føler at forventningene er høye og at jeg skal produsere noe helt fantastisk hver gang jeg legger hendene på tastaturet. Ettersom jeg ikke har vært blogg-kongen på en stund føler jeg nå at jeg er klar for å produsere noe helt fantastisk igjen.

For å begynne med det som ikke har endret seg siden sist: Jeg er fortsatt uendelig blakk. Jeg kan ikke akkurat si at jeg elsker det, men det er vanvittig mye kaffe å bruke pengene på. Dessuten har jeg blitt rene partyløven og sovner i en grøft hver helg. Når jeg ikke gjør dette er jeg innom skolen og gir pengene mine til kantina. Jeg kan ikke huske sist gang jeg spiste agurk. Jeg kan ikke huske sist gang jeg kjøpte en agurk heller. Jeg har bare gått rundt i min egen boble og forsøkt å finne ut hva jeg vil med livet mitt. Jeg konkludere med at jeg har alt for mange muligheter.

Hvis du lurer på hva jeg gjør akkurat i dette øyeblikket, så kan jeg overraske med å si at jeg sitter på kafé og drikker kaffe. Rompa i været for fulle kaffekort og endelig gratis kaffe. Jeg har nemlig vært flink i det siste. Hver gang jeg har drukket kaffe og/eller blitt spandert på kaffe har jeg sørget for å stikke fram kaffekortet. Jeg går med kaffekortet i handen hele tiden, stikker det i personeri køen osv. På den måten får jeg gratis kaffe en gang i uken. Her om dagen var det en mann i køen som ikke ville stemle kortet mitt. Han ble litt sur. Og jeg ble lei meg. Da spanderte mamma kaffen og vi hadde fest.

Jo, dette er hungersnød vol 3. Jeg har en pakke havregryn i skapet hjemme men ingen melk. Derfor spiser jeg havregrynsgrøt laget på vann 3 ganger om dagen. På mandag derimot fikk jeg middag! Jeg satt lenge på rema med skilt hvor det sto "Spander middag på toppseriespiller - få autograf". Ja, så fikk jeg pizza da. Nå trenger jeg ikke å spise før fredag tenker jeg.På skolen er alt som vanlig. Ingenting mer å si om det.Designkongen får ikke til å snu bildet. Jeg fikk 5 på tentamen her om dagen, uante talenter. Jeg er ikke så dum som jeg trodde at jeg var.

Ja, så ble kaffekortet tomt da, ingen mer gratiskaffe, jeg brukte de siste pengene på en pakke melk for å få litt variasjon i hverdagen. Også begynte jeg å drikke te.Like greit å drikke en halvliter når man først er i gang.

Om jeg hadde vunnet 1 millon i lotto skulle jeg gjort dette: (vant forresten 30 kroner på bokstavflaks her om dagen, vinnerlykken er stigende)

Kjøpt 10 flaxlodd
Drukket kaffe hver dag
Kjøpt kvalitetsdopapir - akkurat nå føles det som om jeg bruker sandpapir
Kjøpt nye gardiner
Reist på sydentur
Kjøpt nye joggesko
Tatt meg en tur til frisøren
Leid inn hushjelp

Tja. Da hadde nok livet mitt vært komplett.

Tenkte forresten å ha en liten konkurranse. Ikke vet jeg hva den skal gå ut på, men vinneren kan få komme på besøk til meg og spise pannekaker, hva synes dere? Jeg lager veldig gode pannekaker.

4 kommentarer

10.11.2010 kl.15:10

hahha digge at æ ligg å søv på bildet av klassen

Elise

10.11.2010 kl.15:15

æ vant konkurransen, tar pannekaken i neste uke. eller kaffe på torsdag. what say you?

Hybelboer Skau

10.11.2010 kl.17:16

Æ vant, har gjort mæ førtjent til den alt ;D

Anna (Innsats)

10.11.2010 kl.19:20

Jeg lever også fortiden på havregrøt (vann basert), isbergsalat, bananer, knekkebrød og proteinpulver. Love my life <3

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits