Dommedag

Kjøleskapet mitt kan sammenlignes med en ørken uten sandkorn, nordnorge med varm sommer, pengeboka mi... Altså veldig feil, og veldig tomt. I morgest når jeg åpnet det fikk jeg følelsen av å stå på toppen av en klippe mens jeg ropte til venninnen min som sto på en klippe noen kilometer unna. En slik tomhet, lengsel og håpløshet er det lenge siden jeg har følt. Jeg prøvde å rope, men ekkoet skapte slik gjenklang at jeg var redd hele klippen skulle falle ned.

Også er det mandag. En skikkelig Nord - Norsk mandag med snø, regn og yfyselig vind. Jeg for min del startet dagen med å kjefte på en bussjåfør fordi bussen aldri kom. En stund etterpå viste det seg at klokken min var feil, med en time og 17 minutter... Ingen grunn til å være så hissig, bussjåfør.

Pengeboken min er tom. Frokosten ble havregryn. Pakken med havregryn er også tom. Kontoen sier 14,50. Skapene sier: 2 bokser ananas, 1 pakke betasuppe, 1 pakke melk, en buljongterning og en pakke knuste knekkebrød. Lenge leve hybellivet. I dag skal jeg hjem til mamma. Jeg er sulten. 14,50 er jo råd til en pakke havregryn om jeg tenker meg om.

Snart, om bare noen dager vil det igjen være vakre kjære, vidunderlige penger på konto igjen. Endelig kan livet mitt føles komplett for bare et lite sekund, endelig kan jeg leve livet, drikke en kopp kaffe og kjøpe inn havregryn til skapet. Kanskje jeg, endelig kan kjøpe meg ny gardiner. Det hadde virkelig vært noe! Hvis du ikke bor på hybel så kan jeg fortelle deg at om det er en ting som får meg til å føle meg voksen så må det være å henge opp gardiner. Det å legge en duk på bordet kan også få deg til å føle deg spesiell. Det er nemlig disse små tingene. Å kjøpe dopapir, skrive inn "hvordan skifte filter" på google, lure på hvor ofte gulvet burde vaskes (hver 2.måned, det burde vl holde? Gulvet er jo ikke klissete enda), bekymre deg over penger, bruke overslagsregning i butikken... Bare for å nevne noe.

Skulle noen ha spørsmål angående hybellivet, økonomi og kaffe er det bare å sende meg en mail. Kjærlighetsbrev mottas også med takk. Addresse: maa.skau@gmail.com

Var forresten i avisen også i dag! Les nordlys. Finn willy. Finn Mette. 20 kroner til den som finner meg først. All PR er god PR når man skal bli rik.

 

4 kommentarer

Ragnhild

11.10.2010 kl.14:43

Haha :P

herligsunn

11.10.2010 kl.17:57

må være kjedelig uten penger... huff, gruer meg til hybellivet, jeg som eeelsker matbutikker!

Rita Azar

11.10.2010 kl.20:17

fant dæ GARANTERT først! fått dæ brilla, forresten?!

Hybelboer Skau

11.10.2010 kl.21:30

Rita Azar: Ja, æ har blitt superbrilleslange! va æ vanskelig å finne? trukke det!

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits