hybelmat med Mette: Laks (fiskesort)

Spiser egentlig hybelboere fisk? JA! (alt for dere lesere...) Matlagingsserie er overhodet ikke dumt.

Du trenger:
Laksefilet fra coop i 4 pakning - pris ukjent siden det er et par mneder siden den ble kjpt
Grnnsaker bigpack fra rimi - rart at den ogs har bodd i fryseren en stund... prisen er alts ukjent
Krydder
Evt. rmme

Ps: Nr grnnsaker fryser fester de seg til hverandre. Ikke sl pakken i gulvet hvis du bor i et lytt hus. Da kan du bli anklaget for spille hy festmusikk og derfor bli kastet ut. Ikke bruk knyttneven heller, det gjr vondt. Har du ikke hammer, bruk noe annet. Flaske med vann feks. Oja, er alle flaskene pantet sier du. Ikke vr evneveik.

1)Tin fisken. Et lurt tips er legge den i kjleskapet dagen fr. For mye planlegging sier du kjre inkompetente hybelboer? Ikke mikro heller sier du? Ja, legg den i lunkent vann (med embalasjen p). Tin s mange fiskestykker du tror du kommer til spise.

2) Stek fisken ehh...
godt! Bruk det krydderet du har i krydderhyllen. Hvitlkspulver og basilikum er ganske greit.

3) Legg fisken over p et fatog stek s mye grnnsaker du nsker.

4) Server p et fat og nyt. Om du spiser denne retten mens du enda har penger (og ikke nr du er ihjlsultet og tom for stipend 2 uker fr det neste kommer) er det godt med litt rmme til.



PS: Hvis dere skal ta s av med positive ord om bloggen kan det godt henne at jeg m bli litt hy p pra. Bloggfest hos meg med de beste bloggerne neste mandag.

6 kommentarer

Christine

28.09.2010 kl.19:50

HHH !!!! LAKS <3

Markus

28.09.2010 kl.19:53

Hvordan klarte du svi fisken? Det var jo litt trasig, Mette.... :(

Men, hva kostet mltidet? Ble det noen rester som man kan ha til lnsj en annen dag? :)

Jeg, for min del, ble akkurat ferdig med et herremltid her nede i Oslo. Grnnsaker og kjttdeig i surst saus med ris til. Er stappmett n, og det er fortsatt nok til lnsj i morgen! ;)

Hybelboer Skau

28.09.2010 kl.19:56

Markus: Prisen er dessverre ukjent. heldigvis tror jeg dette blir en serie som kommer til vare, pris kommer neste gang. Ble nok til lunsj, bare at fisk ikke er s god nr den er kald.

Svi fisken er i grunnen ikke s vanskelig, det klarer det liksom fint selv.

Rita Azar

28.09.2010 kl.20:47

mmmm..laks og rmme. MINNA, Mette!

martegris

28.09.2010 kl.21:44

SYKT bra innlegg Mette! :D :D

Gode tips ta med seg ;)

Mgs

03.10.2010 kl.20:31

d e ss jvli gtt bytte ut grnnsakern me potetbta me skall snn havsalt p.. om du drimot sku vre blakk (nkka tilfeldivis e) s funke kjips fett d :)

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask p kreativt vis og hy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i hp om minne meg selv p at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner bli kraftig undervektig. Og underernrt.

Kategorier

Arkiv

hits