hybelmat med Mette: Laks (fiskesort)

Spiser egentlig hybelboere fisk? JA! (alt for dere lesere...) Matlagingsserie er overhodet ikke dumt.

Du trenger:
Laksefilet fra coop i 4 pakning - pris ukjent siden det er et par måneder siden den ble kjøpt
Grønnsaker bigpack fra rimi - rart at den også har bodd i fryseren en stund... prisen er altså ukjent
Krydder
Evt. rømme

Ps: Når grønnsaker fryser fester de seg til hverandre. Ikke slå pakken i gulvet hvis du bor i et lytt hus. Da kan du bli anklaget for å spille høy festmusikk og derfor bli kastet ut. Ikke bruk knyttneven heller, det gjør vondt. Har du ikke hammer, bruk noe annet. Flaske med vann feks. Oja, er alle flaskene pantet sier du. Ikke vær evneveik.

1) Tin fisken. Et lurt tips er å legge den i kjøleskapet dagen før. For mye planlegging sier du kjære inkompetente hybelboer? Ikke mikro heller sier du? Ja, legg den i lunkent vann (med embalasjen på). Tin så mange fiskestykker du tror du kommer til å spise.

2) Stek fisken  ehh...
godt! Bruk det krydderet du har i krydderhyllen. Hvitløkspulver og basilikum er ganske greit.

3)  Legg fisken over på et fat og stek så mye grønnsaker du ønsker.

4) Server på et fat og nyt. Om du spiser denne retten mens du enda har penger (og ikke når du er ihjælsultet og tom for stipend 2 uker før det neste kommer) er det godt med litt rømme til.



PS: Hvis dere skal ta så av med positive ord om bloggen kan det godt henne at jeg må bli litt høy på pæra. Bloggfest hos meg med de beste bloggerne neste mandag.

6 kommentarer

Christine

28.09.2010 kl.19:50

ÅHHH !!!! LAKS <3

Markus

28.09.2010 kl.19:53

Hvordan klarte du å svi fisken? Det var jo litt trasig, Mette.... :(

Men, hva kostet måltidet? Ble det noen rester som man kan ha til lønsj en annen dag? :)

Jeg, for min del, ble akkurat ferdig med et herremåltid her nede i Oslo. Grønnsaker og kjøttdeig i sursøt saus med ris til. Er stappmett nå, og det er fortsatt nok til lønsj i morgen! ;)

Hybelboer Skau

28.09.2010 kl.19:56

Markus: Prisen er dessverre ukjent. heldigvis tror jeg dette blir en serie som kommer til å vare, pris kommer neste gang. Ble nok til lunsj, bare at fisk ikke er så god når den er kald.

Svi fisken er i grunnen ikke så vanskelig, det klarer det liksom fint selv.

Rita Azar

28.09.2010 kl.20:47

mmmm..laks og rømme. MINNA, Mette!

martegris

28.09.2010 kl.21:44

SYKT bra innlegg Mette! :D :D

Gode tips å ta med seg ;)

Mægs

03.10.2010 kl.20:31

d e åsså jævli gått å bytte ut grønnsakern me potetbåta me skall å sånn havsalt på.. om du dærimot sku være blakk (nåkka æ tilfeldivis e) så funke kjips fett d å :)

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits