framtiden og de store spørsmålene i livet

Jeg har funnet ut av at jeg rett og slett er nødt til å gjøre mine lesere fornøyd. Jeg har snart like stor klan som damelaget til medkila, hvilket i grunn ikke er noe å skryte av om du spiller på damelaget til medkila. Hvilket jeg gjør. Altså mistet denne metaforen litt av poenget. Det jeg skal fram til er at jeg ønsker å gi mer til mine fantastiske lesere. Og det uavhengig av om de er over eller under 30 år, er jeg ikke snill?

Planen framover er altså å ta bloggen et skritt videre. Hybellivet strekker ikke til. Orker ikke drive å få inkassoregninger bare for å ha noe å skrive om. Kunne i grunnen vært morsomt siden jeg hadde blitt skikkelig blakk og dermed hadde måttet skrive innlegg ved navn "hungersnød vol 3, 4, 5, 6, 7, og død." Dere er fine dere lesere, og jeg ofrer gjerne litt for dere, bare ikke så mye.

Nei, jeg skal la dere få et innblikk i livet mitt utover bare hybelen. Jeg spiller jo litt fotball og sånn. Det er ganske morsomt. Bare at jeg går skikkelig i minus av det. Jeg gjør opp for det med å raske med meg kniver, gafler og alt gratis spisende hvor enn jeg er. Handduker er også fint å ta med seg. Bare at hvite handduker er tull, liker mine best blå og røde jeg. Sånn ca samme fargen som alle dynetrekkene jeg har. Skikkelig rart det der.

Jeg tror jeg har kommet i midtlivskrisa. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt. Her en natt drømte jeg at jeg ble gravid, men jeg brukte barnet som fotball, så jeg vet ikke hvor vidt jeg burde bli mamma. Dagene går til å henge på utdanning.no og rådgiverkontoret på skolen. Jeg blir ikke noe klokere, bare forvirret. Det er et slit med utdanning. Hore, det tror jeg er et yrke for meg. Ingen utdanning, du bare bruker gudsgavene dine du har fått utlevert. Godt betalt tror jeg også at det er. Jeg lurer litt på hva som passer for meg. Brannkvinne kanskje. Særlig siden jeg forsøker å sette fyr på hybelen hver gang jeg lager mat. Jeg tror mamma synes at jeg burde bli kokk, da kan jeg i alle fall lage mat når jeg er ferdig utdannet.

Bloggen er nødt til å bli mitt utgangspunkt. Med så mange sidevisninger jeg hadde i går tror jeg at jeg blir den nye blondinbella, bare i nordnorsk utgave. Med høygaffelen i ene handen og burgeren i den andre. Jeg tror egentlig at jeg hadde egnet meg på robinsonekspedisjonen, jeg er vandt til å være fri form mat og bekjemper villdyr hver gang jeg går forbi oppvasken. Pluss at jeg bestiger mount everest hver eneste gang jeg går hjem. I tilegg er jeg veldig lite dramatisk, har en egen evne til å underdrive. Hø hø. Også er jeg en skikkelig humørspreder.

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg ikke akkurat er et skoellys. Skole er fint det, er bare så utrolig ubehagelig å sove på pulten, selv om det må nevnes at jeg nesten kan utnevne meg selv som ekspert snart.Framtiden ser høvelig mørk ut. Evig optimist. Jeg har i alle fall planer om å blåse liv i denne bloggen igjen slik at mamma ikke blir så bekymret.

Kaffekortet mitt er forresten snart fult! Bare en kopp kaffe igjen så får jeg en gratis, yess!!!

5 kommentarer

Ukjent person

28.09.2010 kl.16:01

haha, æ dør av dæ, mette!

Markussss

28.09.2010 kl.16:34

Det er bare å flørte litt med de som selger kaffe, så får du to stempel for hver kopp med kaffe du kjøper! Det er NESTEN halv pris!|

janne

28.09.2010 kl.17:46

steike du e flink til dettan :D

Hybelboer Skau

28.09.2010 kl.20:00

janne: Takk! Alltid hyggelig å høre :D

Hybelboer Skau

28.09.2010 kl.20:01

Ukjent person: neimen, en anonym også! lure på at æ veit kem du e :)

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits