hold brillan (innlegget er sponset av mamma)

Lørdags kveld. De edle hybeldråper inntas. Kløfta er gravd opp og fram fra tykke treningsklær. Skiltet med "singel" er skrevet på og hengt rundt halsen. Desperasjonen i øyenene kan skremme bort en gråstein. Bjørn viste oss med et stort, selvtilfreds glis måten han foreviget øyeblikket på.


Jo, så inntok vi litt hybeldråper.Der. Klar for byen. På med sjumilsstøvlene, ut på herrejakt. Tja. Nå har jeg egentlig ikke noe interessant å fortelle om det. Høydepunktet var når jeg ble løftet opp på bordet og skulle danse. Visste ikke helt om jeg tok det som et kompliment. Kløft var plutselig ikke så gøy lengere. Det tok liksom knekken på det meste. På vei til do for å gråte over min egen misslykkethet ble jeg møtt av en vegg av spylukt. For mye av det gode er aldri bra. Jeg snudde rundt og fant ut at det var like greit å ha det gøy (stå ute og fryse i et par timer).

Ja, så jeg tok med med singel-skiltet mitt og stilte meg midt på torget. Var litt for kaldt til å kle av seg. Skuffelsen var brutal og hardtslående. Kløft er bare tull.

Silje forsvant med en sykkel som ikke var hennes. Da kom mr.politi gitt! Ikke annet å gjøre enn å kjøpe smågodt på narvesen og stikke hjem til ingen ringere enn frøken Skau sin seng i godt selskap. Morsomt var det å spise på alle smågodtbitene hun ikke skulle ha også. Det satte sine spor, og når jeg endelig kommer hjem møtes jeg av en seng full av halvspiste smågodtbiter på et fat fult av slevj og to halvnakne mennsker. Nam. Hybeltilværelsen har blitt hotelltilværelse.

Ja, så spiste vi pizza vi ikke hadde råd til. Siden Silje og mr.X hadde yppet på politiet dagen før turdte vi ikke løpe fra regningen.  Vi vasket kopper i et par timer i stedet for.

Så er det mandag da. Ingenting annet å gjøre enn å drikke altfor dyr kaffe. Tilgi meg fader for at jeg har syndet.

Ellers tenkte jeg å komme med en oppdatering. Her i forrige uke ble jeg så lei hybelen at jeg sendte røyksignaler ut gjennom vinduet når jeg stekte en plastbolle på platen. Dinner is ready when smoke alarm goes of. Den var dyr den der bollen! Nå går jeg snart i minus. En kopptue ble forresten til mange kopptuer. Ansvar for egen økonomi. På coopen finnes det pakker med 18 egg til 26 kroner. Skulle bare kjøpt meg ei høne. Kunne hatt den i oppvaskkummen der alt lever sitt eget liv.

Det er litt kjedelig å være fattig. Det hjelper ikke lengere å ha lillesøster på besøk engang, hun er bare på besøk hos tv-en. Jeg misstenker henne for egentlig ikke å savne meg så mye som hun sier. Slu lillesøster, ingen tvil. Inngangspenger hadde kanskje vært noe. Særlig av familie.

Jeg har funnet en del måter å spare penger på forresten. Dopapiret nede på senteret er gratis! På flyplassen er det ingen som merker om du sniker med en gaffel, og på hotell har de haugevis av handduker. Her tar vi fra de rike og gir til de fattige, det er vel bare rett og rimelig! Politiet løper uansett bare etter Silje og mr.X så det er akkurat ingen fare på fære.

Nei, dette har jeg ikke tid til. Jeg har jo en innlevering jeg skal se på til den gjør seg selv. Det får da være måte på.

2 kommentarer

Silje

27.09.2010 kl.21:41

Føle æ blir litt hengt ut i denna bloggen altså! men okei, dritbraa..

Hybelboer Skau

28.09.2010 kl.20:02

Silje: skjønne ikkje koffer du trur det...

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits