kjære alle håpefulle

Nå kommer det endelig et etterlengtet blogginnlegg. 

I forrige uke fikk jeg til mitt livs store skrekk vite at oppvasken skal tas i rekkefølge. Ja, du hørte riktig. Bestikket først, deretter glass, fat og andre saker og ting. Ja, jeg har altså ikke vasket opp siden. På en uke. Før i dag da. Endelig kan jeg spise noe annet enn nøtter igjen (nøtter behøver verken bestikk, fat eller servietter) Har vært fri for servietter også. I tilegg til en aldri så liten dopapirkrise. Jeg tror det lyste tissetrengt av meg helt hjem til kasfjord i det jeg sprang inn på obs i dag. Hvis du lurer har de det billigste dopapiret der, derfor helt nødvendig å sykle dit. 

Nå derimot, mett i magen har jeh har jammen meg tatt helt av, jeg vasket ALL oppvasken, og nå gjør jeg leksene også. Jeg lurer stadig på hvor lenge dette skal vare. Nesten en ut av kroppen opplevelse. Det altså sånn her det er å være midt mellom død og levende. Jeg føler meg litt sånn. Midt mellom ingenting. Skolegang. Det eneste tegnet jeg selv finner på at jeg faktisk er en massetetthet som går rundt på denne jorda er de hvite handdukene på bade som ikke lengere er hvite, men blå. Og det kan det faktisk ikke være noen andre enn selveste meg som kan klare. Nå skal det jo nevnes at de ble veldig fine da, og jeg personlig synes bare hvite handduker er noe tull. Note to self: ikke vask hvite handduker på 90 grader sammen med et blått laken. Det blir for øvrig veldig rent da. 

Jeg har sluttet å drikke kaffe på kafé og heller startet med å drikke den hjemme. Så nå skal jeg heller bruke alle pengene mine hos tannlegen. Det kan umulig være bra å drikke så mye kaffe som jeg gjør. Det er bare det at... jeg føler meg så... voksen når jeg drikker kaffe! Jeg liker denne selvstendige og voksne verdenen jeg lever i. Jeg har allerede klart å fordele hele stipendet mitt på lure saker, er jeg ikke flink! Jada mamma, jeg vet at jeg må spise spagetti resten av måneden. Har du forresten fikset husleia? 

Jadaneida, jeg er nå så morsom atteh. Med h på slutten. For min del kan forresten høsten komme med en gang, vi får jo ikke noe sol her uansett. Når det blir høst skal jeg nemlig...
...feire bursdag (mamma, om du skulle kikke innom her og skulle få lyst til å gi meg en gave til bursdagen: sjokolade, smoothiemaskin - faktisk helt sinnsykt upraktisk å lage smoothie med miksmaster (smoothie i taket?!)- , iPhone, en flakse hvitvin (lover å ikke drikke hele på en gang), slikkepott, svarte converse sko str 38, kamerautstyr i form av mikrofoner og stativ, hjemmelaget middag, kaffe også tja... sydentur, interrailbilett, klesplagg sånn at jeg ikke fryser. Penger trenger jeg ikke, det har du nok av i pengeboka.
... drikke kaffe for alle stipendpengene mine
... høre på høy musikk

Tja. Det var vel det. Det blir en fin høst, dere.

Også, bare for å holde motivasjonen oppe, hvem har fest mandag om 3 uker?

2 kommentarer

Rita Azar

01.09.2010 kl.11:03

ønske mæ også en smoothiemaker, men har heldigvis ikkje vært så desperat å prøve miksmaster(?!). Gjerne fordi æ ikkje eie det heller..

tannlege? hujja! :D

Silje

02.09.2010 kl.12:41

Du e genial :)

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits