wanna be on top?

Vi alle sammen ønsker å komme oss lengst mulig oppover og framover i livet. Jeg, som mange andre har et brennende ønske om å bli noe. Jeg har et ønske om å sitte øverst på tronen å glane ned på de andre. Skal du bli prinsesse må du oppføre deg som en prinsesse, skal du bli rik: te deg som en rikman. Jeg tar punktene bokstavelig. Jeg bruker masse penger (hvem sa noe om mine penger?), jeg later som jeg har hushjelp, sender regningene mine videre til sekretæren (som jeg forresten skal sparke, tror du nemlig ikke her om dagen jeg fikk melding på telefonen om den inkassogreia? Jeg sier det igjen: den spøken er fortsatt ikke morsom!) og jeg drikker unødvendig mye dyr kaffe.

Du er nok sikkert ikke så sjokkert når jeg kryper til korset og tilstår at jeg i dette øyeblikket drikker nok en kopp med kaffe til den fantastiske sum á 35 kroner. Faaan-tastisk god, litt for dyr, men med veldig fine mønster i melkeskummet. 

Snart kommer jeg til å bli rik dere. Jeg har startet et nytt og bedre liv, jeg har fått lærere som kommer til å nekte meg å bruke facebook i skoletiden. Og nå snakker jeg om lærere som faktisk nekter meg å bruke facebook. Jeg snakker om lærere som allerede første dag truer med å dra inn PC-en hvis den ikke brukes til det den skal. He-he, jeg gleder meg i grunnen til å se det, tror han kommer til å trenge trillebår (<- dårlig forsøk på å prøve å være morsom fordi PC-en min veier et tonn, har gitt meg varige ryggskader og bare slår seg på når jeg sier: "Jeg sverger på tro og ære at jeg absolutt ikke skal gjøre hjemmeleksene mine og bare bruke internett til unyttige ting"). Jeg føler at skolegangen min er berget. Min fantastiske nye kontaktlærere har tatt den lille snoren av håp og rd tråd i lvet jeg har igjen og nøstet som en gal, og det uten at den røk. Det er et mirakel. Note to self: Les dette avsnittet om en uke og skriv ned meningen din på nytt.

Livet er ganske fint. I morgen skal vi nemlig på tur. For å bli kjent. Bort fra sivilisasjonen, ut i skogen for å grille pølser. Da vi jo bare bli venner da folkens. Joda, livet er fantastisk. Men, (det er alltid et men) dette er kun om vi ser bort i fra nok en klage fra husverten. Høy festmusikk, du liksom. Det er da vel helt normalt med 8 overnattingsgjester fordelt på åttogtyve kvadratmeter. Det var faktisk straff nok for mine synder og måtte ta oppvasken etterpå. Og gulvet, for ikke snakke om gulvet. Det blir jo aldri rent, whatsoever. La meg til og med ned for å prøve og sleike det rent. Det ble det ikke. 

Jo, som du sikkert skjønner har jeg startet siste året på videregående, og jeg anser meg selv som ganske høyt oppe på livets rangstige. Jeg er på toppen av en berg- og dalbane, herfra blir det fryd og gammen, det kiler i magen og på 2 minutter vil det være over. De 2 korteste minuttene i hele mitt liv. Herfra går det bare nedover dere, og i alle fall hvis du tror meg mine ord og tror videregående er ferdig på 2 minutter. Sukk hjerte. 

2 kommentarer

Tone

10.09.2010 kl.23:51

Liker bloggen din og måten du skriver på.

Kan du prøve å bruke litt flere bilder, det vil løfte bloggen din.

Du er en flink skriver!

Hybelboer Skau

10.09.2010 kl.23:59

Tone: takk for innspill, bloggen er enda under utvikling. Vi får se hva tiden bringer. Er skriving jeg liker best så da skriver jeg mest.

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits