hungersnød vol.2

Jeg fikk det forklart så enkelt i går: "det er ikke så vanskelig å holde det ryddig, det er bare å gi alt sin faste plass". Vel, sorry gutt, beklager å måtte skuffe deg, så enkelt er det ikke. Når jeg nå i tilegg har gått henn og fått solsystemets verste timeplan ever ser jeg rett og slett ikke hvordan jeg noen gang skal få tid til å vaske kopper igjen. I går klokken 23.30 sto jeg med gule oppvaskhansker med såpeskum opp til øra og vasket kopper som jeg aldri har vasket før. 

 

Jeg skriver bare når jeg har en glad og fornøyd mage, og uten så veldig mye hjelp å få fra mammas pengebok den siste tiden blir det ganske stille. Her i forrige uke tok jeg til og med fiskestanga fatt og prøvde fiskelykken. Den dagen ble jeg ikke mett.

 

Michael derimot, han dro en "diger" 


Litt usikkert om han ble mett. Særlig siden han gjorde sånn som dette, og det etter at han hadde praktisert av siljes sløyekunnskaper og dradd innvollene ut av fisken.

Bjørn derimot han var så kjekk at han gikk på kaia og solgte seg, ble rik og dermed mett. Deretter ble han trøtt og vi kjørte på shell for å kjøpe smågodt, mot hans vilje. Jeg sa jeg skulle spandere, men når jeg kom til kassa "kunne ikke kortet leses" og jeg måtte låne Bjørn sitt. 

Når det gjelder de her to er det "overhode ingenting på gang."

Silje ble så lei seg for Bjørns utroskap og fanterier, satte seg bak shell og nektet å være med hjem.

Ikke at jeg skjønner hvorfor hun nektet,av det ble hun bare kald og våt. Etter en times tid hentet vi henne og tok henne med hjem for å se skrekkfilm. Da sa løp hun bare til shell igjen. Hvor vi vurderte et sekund å prøve lykken på kaia vi også.


 

Til slutt skulle vi ta et normalt bilde. Det gikk kjempebra.

 


Innlegget er sponset av mammas pengebok. God-ord til min kjære mor. Loveyou.

 

 

Én kommentar

Rita Azar

18.08.2010 kl.23:41

misunnelig på silje sine fotogene egenskaper. <3

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits