Hungersnød

Hvis du noen gang har vurdert å begynne å trene, ikke gidd. Du blir så j**** sulten av det at du spiser deg ut av ditt eget hus. Selv ligger jeg her og tygger på sofaputa. Ikke særlig godt. 

 

Nå lo du vel godt kan jeg tenke meg.

 

Fra spøk til alvor, økonomisk krise, igjen! Og det til tross for at jeg ikke har drukket kaffe på kafé på hele 5 dager! Nok en gang er den økonomiske krisa selvforskyldt. Sjokkerende fakta som perler på en snor. 440 velbrukte kroner gikk til grottebadet. Det morsomme med det hele var jo at når jeg kom dit og skulle betale meg inn, så skulle fyren jammen meg ha studentbevis også! 

"Måååå du ha studentbevis?" 

"Ja, skal du ha studentrabatt må æ jo lissom ha studentbevis da-aaaaa", sa han og sendte meg det blikket.

Ja. Da var det bare å bite tennene sammen, telle til ti og innbitt si at "Javel, da må jeg hente studentbeviset da", før jeg samlet mot og gikk mount everest hjem igjen. Når jeg kom ned igjen var jeg jo selvfølgelig så sliten at jeg ikke orket å trene, men la meg i boblebadet i 2 timer sammen med en 60 åring. Etter 2 timer var vi blitt 80 begge to, godt det ikke var badstu, da hadde vi jo vært døde begge to. Ikke rart det er overskudd ute å går der i gata. Studentbevis, du liksom. Når jeg kom ut så bare sendte han meg det blikket, "student, du lissom, ser jo ut som du er 80". 

 

Når jeg kom hjem gjorde jeg et forsøk med meg selv som prøvekanin. Hvor mange knekkebrød må en hybelboer spise for å bli mett? Jeg spiser enda. Og det er 5 timer siden jeg kom hjem. Jeg sier det igjen, knekkebrød er ikke økonomisk. 

 

Tilgi meg fader for at jeg har syndet. Jeg var på kino i helgen. Med popcorn og brus, igjen. 

 

Nei vet dere hva, jeg prøver alt jeg kan å skrive noe interessant i dag, men det er så mye spennende på tv (har fått tilbake dinsey channel) så jeg får det faktisk ikke til. Dere kan jo snakke med Vidar så lenge. Han bare står der. Tror han er litt sur for at han ikke fikk være med på kino. 


Med hatten godt nedover øyra dere. 

 

2 kommentarer

trinematras

10.08.2010 kl.02:08

hahahaha digge bloggen din

Christina

10.08.2010 kl.22:31

hahaha, elsker det!

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits