Her er jeg igjen dere!

Det har gått noen måneder og mye har skjedd siden sist. Hybelkaninene har fått egen bolig bak sofaen, jeg har opplevd hungersnød, det er så lenge siden jeg har blogget at jeg har klart å rote bort passordet og brukernavnet til den andre bloggen og derfor byttet bloggplattform, jeg har funnet ny inspirasjon og tenkte å bruke bloggen som min nye jobb. Ja du hørte rett, jeg skal nå gå henn, blogge om hele livet mitt og bli kjendis bare for å tjene til livets levebrød. Jobb er bare for tapere. 

Neiokei, så lyver jeg. Sannheten er at mamma blir bekymret, og siden bloggen blir enveis kommunikasjon slipper jeg å høre om alle de nye kjærestene hennes, at jeg må få meg jobb og lære meg å bruke nettbank. Mamma: slapp av, nå skal du se at jeg klarer meg fint. 

Som dere ser er bloggen under konstruksjon, jeg tar fram nye og uante evner for å skape et helt vanittig flott design og graver opp alle de kreative talentene mine. Dette blir gøy folkens! Bare for å gi en liten smakebit: I dag pantet jeg flasker for hele 59,50 og følte at jeg kunne gjøre alt i verden. Hallo, 59.50! Ja, da brukte jeg like så godt 35 kroner på en kopp kaffe. Verden er en fin plass å leve dere, hæh?

Sånn ellers lever jeg midt i en økonomisk krise. Som dere vet lever jeg for livets goder. Og bare det. Ipoden min har tatt kvelden, iPhonen min tok seg en tur i sollia i februar, oppfølgertelefonen bestemte seg for å ta et friår i Tronheim og mamma har bestemt at jeg må betale min egen mat. Tenke seg til! Livets råskap. Så nå spiser jeg knekkebørd og tenker å bli ekspert på å leve et minimalistisk, enkelt, billig og sparsommelig liv. Ja, dette tenkte jeg ut mens jeg drakk koppen min med kaffe til 35 kroner. Det må da være måte på, jeg kan jo ikke gi opp alle livets goder på en gang. 

Jo, så må det oj bare nevnes at hadde det ikke vært for mamma ville jeg aldri vært her jeg er i dag. Sukk. 


Siden hun er modell og tjener masse penger altså.

3 kommentarer

Michael

02.08.2010 kl.15:49

Hadde glemt av hvor bra du skriver!

Juliet A Broderstad

02.08.2010 kl.15:50

søt Mamma!

Moss AUF

02.08.2010 kl.16:21

Har du tenkt noe over ditt politiske standpunkt ? :)

- På bloggen min kan du lese mer, og kanskje du finner ut at du er en AUFer :-)

Hvorfor akkurat du skal være med, og hva som skjer? Det står alt sammen der!

Skriv en ny kommentar

Hybelboer Skau

Hybelboer Skau

23, Harstad

Hybelboer av ypperste kvalitet med sans for fete hybelkaniner, oppvask på kreativt vis og høy musikk for naboens store fortvilelse. Fortsetter hybelbloggingen i håp om å minne meg selv på at penger er tid, tid har jeg mye av, men mammas pengebok begynner å bli kraftig undervektig. Og underernært.

Kategorier

Arkiv

hits